Едно добро дело – много усмивки

                                                               

За поредна година училищната общност на СУ „Сава Доброплодни“, подкрепена от училищното настоятелство, организира великденски благотворителен базар. На 16.04.2022 г. (събота) от 11:30 часа двора на училището се превърна във феерия от багри и аромати. Обединени от мотото на днешния базар с кауза: Едно добро дело – много усмивки, доброплодци набираха средства за обзавеждане на така необходимото за даровитите ученици звукозаписно студио, изградено в училището. Проявата бе съпътствана от музикално-танцова програма на възпитаници на СУ „Сава Доброплодни“.

 

В потвърждение на максимата, че здравият дух се изгражда в здраво тяло, учениците от 1. до 5. клас бяха включени в щафетни игри, а тези от 5. до 12. клас демонстрираха отборния си дух в турнирите по волейбол и футбол.

 

Докосната от  магията на доброто, която кара хората да се усмихват, цялата училищна общност – ученици, учители, родители, ръководство, настоятелство, пренесе част от вярата и дари обичта си на своето училище. В навечерието на настъпващите светли християнски празници нека доброто остане по-дълго в сърцата ни, да направи  дните ни по-топли, по-усмихнати и ведри!

 

 

Шуменци събират средства за звукозаписно студио, брой 18, 2022

 

 

брой 18, 5 – 11. V. 2022 г