Както традицията повелява, всяка година в навечерието на празника на СУ „Сава Добрпоплодни“ се проведе викторина, представяща знанията на нашите седмокласници за живота и делото на патрона ни. И тази година беше проведена такава на 30.11.2020 г. , макар и по – различна от предходните години, чрез Кахут – онлайн платформа за интерактивно съдържание.

 

Оценители на състезанието бяха г-н Ангел Ангелов и г-жа Десислава Гинева – учители по информационни технологии. Викторината се състоеше от 25 въпроса от живота и дейността на Сава Доброплодни.

 

И както всяко състезание и това има победители: на първо място е отбора на 7-г клас с капитан Данина Ганчева, на второ място е отбора на 7-а клас с капитан Йоан Стилиянов и на трето място е отбора на 7-е клас, начело с Кристиян Стоянов.

 

Директорът на училището г-жа Албена Иванова – Неделчева поздрави учениците и организаторите, като им пожела здраве и успехи.

За всички участници са осигурени поощрителни награди, а за класираните на първо, второ и трето място – грамоти и награди; които учениците ще получат когато се върнем в училище за присъствено обучение.